Flux-stiri

Rusia a lansat 600 de rachete, de la începutul invaziei în Ucraina

  • Rusia a lansat un total de 600 de rachete, de la începutul invaziei sale în Ucraina.
  • Atât ucrainenii, cât și rușii își păstrează o majoritate semnificativă a puterii de luptă aeriană.
  • Oficialul a mai spus că SUA nu au observat un asalt amfibiu în apropiere de Odesa și nu crede că un astfel de atac este iminent.

Rusia a lansat un total de 600 de rachete de când a început invazia sa în Ucraina, a declarat duminică un înalt oficial american din domeniul apărării, și a angajat aproximativ 95% din puterea de luptă acumulată în interiorul Ucrainei, scrie CNN.

Înaintare rusă s-a lovit de o rezistență puternică a Ucrainei.

Masivul convoi rusesc aflat la nord de Kiev, care se întinde pe aproximativ 40 de mile de drum, rămâne blocat, dar nu există nicio actualizare cu privire la cât de departe este de Kiev. La sfârșitul săptămânii trecute, acesta se afla la aproximativ 25 de kilometri de centrul orașului Kiev.

Atât ucrainenii, cât și rușii își păstrează o majoritate semnificativă a puterii de luptă aeriană.

Credem că populația ucraineană din cea mai mare parte a țării are încă mijloace de comunicare, acces la internet și la mass-media„, a adăugat oficialul.

Oficialul a mai spus că SUA nu au observat un asalt amfibiu în apropiere de Odesa și nu crede că un astfel de atac este iminent.

Oficialul nu a putut confirma rapoartele privind focuri de armă rusești asupra protestatarilor din Kiev sau încălcări ale acordului de încetare a focului pentru a permite crearea de coridoare umanitare.

The post Rusia a lansat 600 de rachete, de la începutul invaziei în Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code