Flux-stiri

Rusia, avertisment pentru Marea Britanie: Sancţiunile pot duce la „distrugerea definitivă a relaţiilor”

Rusia și Marea BritanieRusia și Marea Britanie

  • Rusia transmite un avertisment pentru Marea Britanie în ceea ce privește sancţiunile.
  • Ambasadorul britanic la Moscova a fost convocat vineri la Ministerul rus de Externe în legătură cu ultimele sancţiuni împotriva Rusiei.
  • „Partea rusă va continua să răspundă dur şi decisiv la toate sancţiunile iniţiate de Londra şi să ia măsuri asemănătoare”, a mai spus Ministerul.

Relaţiile bilaterale pot fi distruse definitiv din cauza sancţiunilor impuse de Marea Britanie Rusiei, i-a transmis Ministerul de Externe din Rusia, vineri, ambasadorului britanic la Moscova, Deborah Bronnert, convocată pentru a i se aduce la cunoştinţă avertismentul.

Ambasadorul britanic la Moscova, Deborah Bronnert, a fost convocat vineri la Ministerul rus de Externe în legătură cu ultimele sancţiuni împotriva Rusiei, inclusiv sancţiuni împotriva companiei de stat de televiziune şi radiodifuziune All-Russia, potrivit comunicatului Ministerului rus de Externe, citat de CNN.

Ambasadoarea a fost informată despre caracterul inacceptabil al unor astfel de acţiuni distructive, a căror continuare va duce în mod inevitabil la distrugerea definitivă a legăturilor bilaterale şi la deteriorarea relaţiilor dintre popoarele Rusiei şi Regatului Unit”, se arată în declaraţie.

Impunerea de sancţiuni împotriva presei ruse „doar pentru că acoperirea şi interpretarea evenimentelor care au loc în lume de către acestea nu este în concordanţă cu modelele occidentale, confirmă încă o dată în mod clar duplicitatea şi cinismul politicienilor britanici, pentru care un astfel de lucru precum libertatea presei nu este altceva decât un instrument pentru rezolvarea problemelor de piaţă”, adăugă Ministerul rus de Externe.

Ministerul a acuzat Marea Britanie şi pe oficialii săi că impun sancţiuni şi fac declaraţii cu „ameninţări” care sunt „presărate cu minciuni şi grosolănii absolute” împotriva Rusiei.

„Partea rusă va continua să răspundă dur şi decisiv la toate sancţiunile iniţiate de Londra şi să ia măsuri asemănătoare”, a mai spus Ministerul.

The post Rusia, avertisment pentru Marea Britanie: Sancţiunile pot duce la „distrugerea definitivă a relaţiilor” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code