Flux-stiri

Rusia este pregătită să trimită încă 1.000 de mercenari în Ucraina

  • Conform unui oficial american, Rusia este pregătită să trimită încă 1.000 de mercenari în Ucraina în zilele următoare.
  • Rusia pare acum pregătită să „bombardeze oraşele până la supunere”, a declarat vineri un înalt oficial occidental.
  • SUA au văzut deja „unele indicii” că mercenarii ruşi ar putea fi implicaţi în invazia Moscovei în Ucraina „în unele locuri”.

Rusia este pregătită să trimită până la 1.000 de mercenari în plus în Ucraina în zilele şi săptămânile următoare, a declarat un oficial american pentru CNN.

SUA au văzut deja „unele indicii” că mercenarii ruşi ar putea fi implicaţi în invazia Moscovei în Ucraina „în unele locuri”, a spus un oficial al apărării la începutul acestei săptămâni, dar nu era clar unde anume şi în ce număr. „Am văzut unele indicii că aceştia sunt angajaţi”, a spus oficialul.

Acum, un oficial american a declarat pentru CNN că Rusia plănuieşte să desfăşoare până la 1.000 de mercenari în plus în viitorul apropiat.

Forţele de mercenari vor ajuta unităţile care au intrat în impas, a declarat oficialul. Acesta a adăugat că SUA consideră că mercenarii aflaţi deja în Ucraina „au avut performanţe slabe atunci când s-au confruntat cu o rezistenţă mai puternică decât se aşteptau din partea ucrainenilor” şi că până la 200 de astfel de mercenari au fost deja ucişi în război de la sfârşitul lunii februarie.

Rusia pare acum pregătită să „bombardeze oraşele până la supunere”, a declarat vineri un înalt oficial occidental din domeniul informaţiilor, ceea ce ar putea include o creştere semnificativă a numărului de victime civile.

CNN notează că alţi oficiali au observat o schimbare în strategia rusă de la ţinte militare la civili.

„Zilele care vor urma vor fi probabil mai rele, cu mai mulţi morţi, mai multă suferinţă şi mai multă distrugere, pe măsură ce forţele armate ruse aduc armament mai greu şi îşi continuă atacurile în întreaga ţară”, a declarat vineri secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

The post Rusia este pregătită să trimită încă 1.000 de mercenari în Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code