Flux-stiri

Un bărbat a fost amendat cu 2.000 de dolari, după ce a prezentat o carte de identitate falsă

  • Bărbatul a încercat să se legitimeze cu un document ce nu prezenta datele sale reale.
  • Acesta a fost surprins în timp ce mergea în zig-zag cu mașina.
  • În autovehiculul său, polițistii au găsit droguri.

Un bărbat a fost amendat cu 2.000 de dolari, după ce a prezentat o carte de identitate falsă. Acesta are 28 de ani și locuiește în Lanciego (Álava).

Garda Civilă din Rioja l-a amendat, după ce, pe lângă alte infracțiuni comise, nu a aceeptat să prezinte cartea de identitate legală. Acesta a fost surprins mergând în zig-zag cu mașina la kilometrul 3 al LR-131, în Logroño.

Mai mult decât atât, acesta folosea telefonul mobil în timp ce conducea și era sub influența substanțelor interzise. În momentul în care oamenii legii i-au cerut să se legitimeze, bărbatul a folosit un permis de conducere din Republica Errante Menda Lerenda, motivând că dispune de „imunitate în calitate de membru al corpului diplomatic și drept suveran” al acestei republici.

Situația s-a agravat în momentul în care bărbatul a folosit cuvinte jignitoare la adresa polițiștilor. În cele din urmă, Garda Civilă l-a identificat pe șoferul respectiv și a descoperit că Volkswagen-ul Golf cu care se deplasa nu avea ITP ul la zi. Mai mult decât atât, acesta a fost testat pozitiv pentru THC, după ce mai multe droguri au fost găsite în mașina sa, conform La Vanguardia.

Bărbatul a primit o amendă de 2.000 de dolari

În cosecință, acesta a primit o amendă de 2.000 de dolari și i s-au retras și nouă puncte de pe acesta. Republica Menda Lerenda a mai fost folosită și de alte persoane care au încălcat legea, pentru a scăpa de consecințele faptelor lor.

Granițele sale sunt „modelate de spațiul unic, exclusiv și de neînlocuit pe care fiecare persoană îl ocupă în fiecare moment”. Cu toate acestea, persoanele care își doresc să intre în posesia documentației au nevoie să plătească suma de aproximativ 73 de euro pentru a primi: identificare, certificat, procesare, înregistrare în arhive și expediere internațională.

The post Un bărbat a fost amendat cu 2.000 de dolari, după ce a prezentat o carte de identitate falsă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code