Flux-stiri

Rusia și Ucraina se luptă cu toate forțele pentru pace sau război total

  • Pentru Putin, problemele sunt tot mai mari. În trei luni de război, a rămas fără 29.200 de soldați.
  • La Moscova au început să fie date jos însemnele McDonalds, lanț care pleacă definitiv din Rusia.
  • Lipsuri au și ucrainenii. Compania care produce geaca verde kaki pe care o poartă Zelenski spune că are mii de comenzi pe care nu le poate onora.

Nota de plată pentru războiul declanșat în Ucraina e tot mai mare pentru Rusia, de la o zi la alta. Primul invadator acuzat de crime de război a fost condamnat la închisoare pe viață. Soldatul de 21 de ani a împușcat în cap un civil neînarmat.

Pentru Putin, problemele sunt tot mai mari. În trei luni de război, a rămas fără 29.200 de soldați. Adică dublu față de pierderile URSS în Afganistan, campanie care a durat 10 ani. Serviciile britanice de informații susțin că de vină ar fi un amestec de tactici slabe, lipsa sprijinului aerian și un comandament militar sortit eșecului. Semnele înfrângerii ruse sunt expuse în centrul Kievului. Adică tancuri și alte vehicule blindate distruse.

Societatea rusă a dovedit în trecut „sensibilitate vizavi de pierderile umane ale ţării pe timp de război”, aşa că, este posibil ca din ce în ce mai mulţi ruşi să devină nemulţumiţi de războiul purtat în Ucraina, pe măsură ce numărul soldaţilor ruşi morţi va creşte, consideră Ministerul britanic al Apărării.

În timpul acesta, la Moscova, au început să fie date jos însemnele McDonalds, lanț care pleacă definitiv din Rusia. Enervați de lipsuri, mii de ruși au scandat împotriva războiului la un concert din Sankt Petersburg.

Lipsuri au și ucrainenii. Compania care produce geaca verde kaki pe care o poartă Zelenski spune că are mii de comenzi pe care nu le poate onora. Firma produce acum doar pentru armată, așa că doritoriii o vor putea cumpăra doar la finalul războiului.

The post Rusia și Ucraina se luptă cu toate forțele pentru pace sau război total appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code