Flux-stiri

Rușii schimbă prefixul telefonic în Donbas și Lugansk. Un nou pas spre anexare

Rușii schimbă prefixul telefonic în zonele ocupateRușii schimbă prefixul telefonic în zonele ocupate

  • Rusia se pregătește de anexarea Donbas și Lugasnk. Oamenii vor trece pe prefixul rusesc +7, anunță oficialii republicilor separatiste.
  • Operatorii de telefonie mobilă din republicile autonome, nerecunoscute de nimeni, Donbas și Lugansk, vor trece la numerotarea rusă.
  • Abonații operatorilor de telefonie mobilă din RPD și RPL vor primi prefixul rusesc +7, conform presei de stat din Rusia.

Rusia se pregătește de anexarea Donbas și Lugask. Oamenii au trecut pe prefixul rusesc +7. Un alt pas făcut de ruși pentru a anexa republicile separatiste pro-ruse.

„Proprietarii de telefoane mobile din RPL primesc un număr suplimentar în codul sistemului de numerotare rusesc +7 959 la numerele lor de mobil +38 072”, a raportat Ministerul Comunicațiilor din RPL, potrivit TASS.

La utilizarea numerotării cu prefixul +7 959, numărul va corespunde numărului emis anterior al operatorului Lugacom, ținând cont de modificarea codului. În același timp, cardurile SIM nu vor trebui înlocuite. Folosind aceast număr, abonații pot efectua atât apeluri de ieșire, cât și de intrare, pot primi mesaje SMS, inclusiv în scopul autentificării pe portalul serviciilor publice al Federației Ruse, în rețelele de socializare și mesagerie instant”, a explicat ministerul.

În acest moment se efectuează lucrări de testare pentru a oferi locuitorilor republicii acces rapid la sistemul de internet banking al băncilor rusești. Tarifarea și costul apelurilor vor rămâne la același nivel, a asigurat ministerul.

O decizie similară de a trece la sistemul de numerotare rusesc +7 a fost luată în RPD, a declarat „conducătorul” republicii, Denis Pușilin.

Astăzi, abonații operatorului republican de telecomunicații Phoenix cu codul de numerotare +38071 vor primi un număr suplimentar în codul sistemului de numerotare rus”, a precizat liderul nerecunoscut al republicii Donbas.

Noul număr se va potrivi cu cel actual cu ultimele șapte cifre: dacă a fost (+38071) 1234567, va deveni (+7949) 1234567. Dmitry Kim, șef adjunct al Ministerului Dezvoltării Digitale al Rusiei, a numit-o „o continuare logică a implementării acordurilor semnate anterior” privind prietenia, cooperarea și asistența reciprocă.

The post Rușii schimbă prefixul telefonic în Donbas și Lugansk. Un nou pas spre anexare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code