Flux-stiri

Scene de sex, filmate la Observatorul Astronomic. Cum justifică directorul cele întâmplate

  • Un serial a filmat o scenă de sex la Observatorul Astronomic.
  • Filmarea scenei de sex la Observator a avut reacții negative.

O partidă de sex din București a putut fi văzută și de extratereștri! Asta pentru că ea s-a petrecut la Observatorul Astronomic din București. Singura condiție era ca extratereștrii să folosească lupa de pe observator în sens invers.

A fost, de fapt, vorba de o scenă de sex din serialul Vlad, de la PRO TV. 

„O filmare perfect legală”, susține directorul Muzeului Municipiului București.

„Aprobarea filmărilor a fost luată la nivelul conducerii, cu scopul suplimentării veniturilor proprii ale instituției, în conformitate cu ROF. În solicitarea primită de la PRO TV nu s-a menționat niciodată existența unor scene erotice în cadrul filmărilor”, a spus Adrian Majuru, directorul MMB, citat de News.ro.

Filmarea a fost că urmare a unui contract. Observatorul este subvenționat de la bugetul Primăriei Capitalei și are voie – și nevoie – să își închirieze spațiul pentru a face bani.

În schimb, în social media au apărut multe reacții care critică faptul că e imoral să filmezi așa ceva într-un spațiu pentru educație și cultură.

The post Scene de sex, filmate la Observatorul Astronomic. Cum justifică directorul cele întâmplate appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

One Reply to “Scene de sex, filmate la Observatorul Astronomic. Cum justifică directorul cele întâmplate

  1. Oricum trebuie sa respiri acelasi aer cu toți boschetarii si ștoarfele de când ieși din bloc. Aia doi cel puțin sunt vedete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code