NEWSNET

Flux-stiri

Scene de sex, filmate la Observatorul Astronomic. Cum justifică directorul cele întâmplate

  • Un serial a filmat o scenă de sex la Observatorul Astronomic.
  • Filmarea scenei de sex la Observator a avut reacții negative.

O partidă de sex din București a putut fi văzută și de extratereștri! Asta pentru că ea s-a petrecut la Observatorul Astronomic din București. Singura condiție era ca extratereștrii să folosească lupa de pe observator în sens invers.

A fost, de fapt, vorba de o scenă de sex din serialul Vlad, de la PRO TV. 

„O filmare perfect legală”, susține directorul Muzeului Municipiului București.

„Aprobarea filmărilor a fost luată la nivelul conducerii, cu scopul suplimentării veniturilor proprii ale instituției, în conformitate cu ROF. În solicitarea primită de la PRO TV nu s-a menționat niciodată existența unor scene erotice în cadrul filmărilor”, a spus Adrian Majuru, directorul MMB, citat de News.ro.

Filmarea a fost că urmare a unui contract. Observatorul este subvenționat de la bugetul Primăriei Capitalei și are voie – și nevoie – să își închirieze spațiul pentru a face bani.

În schimb, în social media au apărut multe reacții care critică faptul că e imoral să filmezi așa ceva într-un spațiu pentru educație și cultură.

The post Scene de sex, filmate la Observatorul Astronomic. Cum justifică directorul cele întâmplate appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code