Flux-stiri

Școlile vor funcționa în mod normal. Sorin Cîmpeanu: „Nu se trece în online”

o eleva cu masca pe fata la scoala.o eleva cu masca pe fata la scoala.

  • Școlile vor funcționa în mod normal, joi nefiind niciun județ unde rata de ocupare a paturilor destinate pacienților COVID-19 să fi depășit 75%.
  • În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 32.671 de cazuri noi de coronavirus, cu 3.131 mai puțin decât în ziua anterioară. 111 oameni au murit.
  • 160 de orașe din România au incidență de peste 10 la mie, cea mai mare fiind în orașul Otopeni, județul Ilfov, de 37,88 la mie.

Școlile vor funcționa în mod normal, joi nefiind niciun județ unde rata de ocupare a paturilor destinate pacienților COVID-19 să fi depășit 75%, spune ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Sorin Cîmpeanu a transmis, joi, că rata de ocupare a paturilor destinate pacienților Covid nu a depășit pragul de 75% in niciun județ.

„Conform informării primite de la Ministerul Sanatatii, astăzi, joi, 3 februarie, rata de ocupare a paturilor destinate pacienților Covid nu a depășit pragul de 75% in niciun județ. Coroborat cu prevederile Ordinului comun Sănătate-Educație, nu vor trece integral în online unitățile de învățământ din niciun județ”, a spus Cîmpeanu.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 32.671 de cazuri noi de coronavirus, cu 3.131 mai puțin decât în ziua anterioară. 111 oameni au murit.

160 de orașe din România au incidență de peste 10 la mie, cea mai mare fiind în orașul Otopeni, județul Ilfov, de 37,88 la mie.

Alte 505 comune au incidență de peste 10 la mie, cea mai ridicată fiind în Dumbrăvița, județul Timiș, de 56,68 la mie.

The post Școlile vor funcționa în mod normal. Sorin Cîmpeanu: „Nu se trece în online” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code