Flux-stiri

Se conturează o mișcare „metoo” și în România. Mărturii ale unor actrițe care s-au confruntat cu hărțuirea sexuală

  • Se conturează o mișcare metoo și în România.
  • Continuă să apară mărturii ale unor actrițe care s-au confruntat cu hărțuirea sexuală în lumea teatrului și a filmului.
  • Actrița Natalie Ester povestește pe Facebook cum, în anul întâi de facultate, și-a dat seama că un impresar era interesat doar de sex, nu să caute roluri.

Se conturează o mișcare #metoo și în România. Continuă să apară mărturii ale unor actrițe care s-au confruntat cu hărțuirea sexuală în lumea teatrului și a filmului.

Actrița Natalie Ester povestește pe Facebook cum, în anul întâi de facultate, și-a dat seama că un impresar era interesat doar de sex, nu să caute roluri. Și cum, atunci când un regizor s-a apropiat de decolteul ei, a țipat la el atât de tare, încât s-a auzit în tot teatrul.

De asta încurajează tinerele, aflate la început de drum în domeniu, să nu se lase intimidate și să riposteze.
Subiectul a fost dezbătut în cadrul emisiunii ȘTIU.

The post Se conturează o mișcare „metoo” și în România. Mărturii ale unor actrițe care s-au confruntat cu hărțuirea sexuală appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code