NEWSNET

cultura Cultura - Religie

Seară interesantă de comedie la Restaurantul Victoria din Timișoara pe 30 August

Luni, 30 august 2021, la Restaurant ” VICTORIA” Timișoara (B-dul Take Ionescu 51), se anunță distracție și voie bună.
„#Seară de comedie ”, așa se intitulează spectacolul ce va avea loc in premiera pe 30 august, incepand cu orele 20, in interiorul restaurantului bănățean, localizat pe B-dul Take Ionescu 51.
Protagonista principală este : Crina Zvobodă, actriță invitată, cu experiență vastă în spectacole de ventrilocie, împreună cu o tanără amatoare.

Spectacolul este impărțit in 2 parti : o tânără o va interpreta, in mod inedit, pe senatoarea Diana Șoșoacă. O senatoare ce-și dorește să traiască intr-o lume mai bună, iar Crina Zvobodă, o artistă consacrată, persoană publică, participantă la diverse emisiuni TV, va crea un minunat spectacol de ventrilocie, alături de păpușile ei năstrușnice.Crina Zvoboda este absolventă a UNATC Bucuresti.

Pe de altă parte, tanara amatoare subliniaza ca pamfletul trebuie luat ca atare.

“Uneori, planurile noastre nu coincid cu cele ale destinului, astfel ca lucrurile trebuie luate asa cum vin. Am trecut prin multe si vreau sa ofer publicului o farama din sufletul meu. Viata e plina de surprize, unele chiar si nemeritate. Sunt unele lucruri care tin de noroc, care este absolut esential sa-l ai. Ma consider un om corect, cu coloana vertebrala, care nu accepta sa faca anumite compromisuri. Tinerii talentati merita promovati , sustinuti si incurajati. Uneori insa, aceasta intentie este inteleasa gresit. Sunt spectacole care se pretează a fi jucate și in restaurant. Invit publicul pentru ca , prin parodia mea , sa ii binedispun pe toti, sa vina la o portie adevarata de ras”, marturiseste Andreea.

Pentru a face o idee despre pamflet, vom posta niste fragmente atractive din text :

„Am spus cu maxima fermitate că vreau să fiu îngropată în picioare. Și asta numai pentru a le demonstra păgânilor care susțin că s-ar reduce suprafața cimitirelor că eu una pot ocupa chiar de doua ori mai mult loc. Și dacă turnați suficient beton poate o să fiu chiar mai mare decât Statuia Libertății, asta așa, să moară de ciudă dușmanii poporului. Dar mai oricum am până să mor. Am de gand sa depasesc suta. Oculta mondială mi-a pus gând rău, însă Iluminații au cerut să mă mai păsuiască, cică par distractivă. (…) E greu sa-ti dai seama cine-i prost, cand esti inconjurat de ei”.

Vă așteptăm la cel mai calitativ spectacol de comedie. prin care rasul este garantat.
Donația recomandată pentru acest spectacol și care se poate face este de 22 de lei, reprezentând, în fapt, suportul artistelor .
Pentru a vă face o idee despre activitatea artistei Crina, spectatorii pot urmări diverse link-uri ce se regăsesc pe canalul Youtube.

Restaurantul Victoria isi intampina publicul spectator in conditii de siguranta vizand starea de alerta , mastile în interior fiind obligatorii, fiind respectate toate regulile actuale, astfel ca nu se face distinctie intre cei vaccinati si cei nevaccinati.
Evenimentul este promovat si pe pagina de Facebook a Restaurantului, locurile fiind limitate .
Confirmarea fiind obligatorie , iar pentru a se evita eventualele inconveniente, spectatorii sunt rugati sa confirme rezervarea cu minimum 3 zile înainte de data planificată, în nominal și împreună cu numărul de locuri dorit la numărul de telefon indicat în afiș.

Pe parcursul spectacolului, filmarea nu este permisă. Se vor respecta regulile impuse în această perioadă. Accesul publicului se va face cu 15 minute înainte. Consumația in interiorul restaurantului este obligatorie.

Mai jos se poate regăsi afisul evenimentului.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 34 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code