Flux-stiri

Semnele universului. Cum te avertizează despre un pericol?

Cum te avertizează despre un pericol?Cum te avertizează despre un pericol?

  • Universul are grijă de oamenii care îl locuiesc trimițându-le semnale și semne înaintea momentelor periculoase din viața lor, dar majoritatea oamenilor nu le observă sau nu știu să le descifreze corect. 
  • Aceste semne pot apărea atât în ​​mod neașteptat în realitate, cât și în vise.
  • Adesea, după ce a avut loc un eveniment nefericit, o persoană își amintește că a văzut semne de avertizare de mult timp, dar le-a ignorat. Deci, cum ne avertizează universul de pericol?

Universul are grijă de oamenii care îl locuiesc trimițându-le semnale și semne înaintea momentelor periculoase din viața lor, dar majoritatea oamenilor nu le observă sau nu știu să le descifreze corect. 

Aceste semne pot apărea atât în ​​mod neașteptat în realitate, cât și în vise.

Adesea, după ce a avut loc un eveniment nefericit, o persoană își amintește că a văzut semne de avertizare de mult timp, dar le-a ignorat. Deci, cum ne avertizează universul de pericol?

Coșmaruri constante

Dacă ai adesea un vis recurent și în realitate îți provoacă doar emoții negative, acesta este un semn clar. De exemplu, cineva te urmărește constant, te încurci într-un fir sau te pierzi într-o cameră întunecată. Toate acestea vin pentru a te avertiza cu privire la un dezastru sau o amenințare iminentă din partea Universului.

Un sentiment de déjà vu

Uneori, sentimentul că ceva rău s-a întâmplat deja ( deja vu ) poate fi destul de convingător. Dacă ți se pare că ai auzit undeva o melodie sau cuvinte rostite de cineva și în același timp, apare în tine un sentiment de anxietate, oprește-te și analizează-ți acțiunile, pentru că cel mai probabil faci ceva greșit sau greșit.

Întâlnești constant accidente de mașină pe drum

Mii de accidente au loc în fiecare zi și aflăm despre multe dintre ele la știri. Cu toate acestea, dacă conduci pe un traseu obișnuit și întâlnești mai multe accidente pe șosea în aceeași zi, acesta este un semnal din univers care te sfătuiește să fii mai atent.

Haine și încălțăminte care devin rapid inutilizabile

Pentru doamne, acest semnal este clar vizibil. De exemplu, pantoful tău se rupe brusc fără niciun motiv. Deci este un semn că nu ești la destinație și cel mai probabil în pericol. Sau mergi la o întâlnire importantă, iar pe drum o mașină te inundă cu un șuvoi de noroi. Acest semn al universului pentru pericol ar trebui, de asemenea, luat în considerare. 

Universul trimite semnale chiar și prin defecțiunile computerului sau ale diverselor dispozitive pe care le folosești. Acesta este un prevestitor al schimbărilor viitoare în viața ta. Dacă mașina nu pornește bine, ai grijă cum conduci.

The post Semnele universului. Cum te avertizează despre un pericol? appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code