NEWSNET

Flux-stiri

Simona Halep a anunțat despărțirea de Darren Cahill: „Mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut să fiu o jucătoare de tenis mai bună”

halep-cahillhalep-cahill

  • Simona Halep a rupt colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill.
  • Halep nu a menționat, însă, care este motivul pentru care a încetat colaborarea cu australianul.
  • Halep: „După 6 ani minunați în care am lucrat împreună, Darren Cahill și cu mine am decis că este momentul să punem capăt relației noastre profesionale”.

Simona Halep, locul 14 WTA, a anunțat, miercuri, că a încetat colaborarea cu tehnicianul australian Darren Cahill. Însă, tenismena din Constanța nu a precizat și motivul pentru care a rupt contractul cu antrenorul de la Antipozi.

„După 6 ani minunați în care am lucrat împreună, Darren Cahill și cu mine am decis că este momentul să punem capăt relației noastre profesionale. Mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut să fiu o jucătoare de tenis mai bună, dar și o persoană mai bună.”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Este pentru a doua oară când Halep și Cahill se despart. În 2018, sportiva „tricoloră” anunța că cei doi încetează colaborarea pentru ca Darren să poată petrece mai mult timp alături de familie. Australianul a revenit alături de Halep în 2019 și au început să lucreze împreună anul următor. Darren Cahill a debutat în echipa Simonei Halep în 2015, iar de-a lungul timpului, românca a cucerit sub comanda australianului primul turneu de Grand Slam, Roland Garros 2018 și a ajuns pe locul 1 WTA.

Darren Cahill a colaborat cu alte nume mari din „Sportul Alb”, precum Andre Agassi, Andy Murray, Fernando Verdasco si Lleyton Hewitt.

The post Simona Halep a anunțat despărțirea de Darren Cahill: „Mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut să fiu o jucătoare de tenis mai bună” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code