Flux-stiri

Site-urile web ale curților de arbitraj din Rusia au fost atacate de hackeri. Pe ecrane a apărut mesajul „Teroristul nr. 1”

  • Site-urile web ale curților de arbitraj din Rusia au fost atacate de hackeri. Apelul la destituirea lui Putin a apărut pe paginile lor de start.
  • În dimineața zilei de 16 martie, site-urile web ale curților de arbitraj din mai multe regiuni din Siberia și Orientul Îndepărtat au fost închise.
  • Ulterior, s-a aflat că hackerii au atacat curțile de arbitraj din Primorsky, Krasnoyarsky și Khabarovsk, regiunile Novosibirsk și Kursk, Moscova și cinci regiuni din Districtul Federal Urali.

Site-urile web ale curților de arbitraj din Rusia au fost atacate de hackeri. Apelul la destituirea lui Putin a apărut pe paginile lor de start.

În dimineața zilei de 16 martie, site-urile web ale curților de arbitraj din mai multe regiuni din Siberia și Orientul Îndepărtat au fost închise. Ulterior, s-a aflat că hackerii au atacat curțile de arbitraj din Primorsky, Krasnoyarsky și Khabarovsk, regiunile Novosibirsk și Kursk, Moscova și cinci regiuni din Districtul Federal Urali.

Sota și Grati au publicat capturi de ecran ale paginilor principale ale curților de arbitraj din Khabarovsk și Crimeea. Aceștia au postat un text în care îl numesc pe președintele rus Vladimir Putin „teroristul numărul unu”, cerând destituirea sa, un proces la Haga și eliberarea prizonierilor politici.

Inga Sorokina, o purtătoare de cuvânt a Curții de Arbitraj din Teritoriul Primorsky, a declarat că site-urile instanțelor de arbitraj se află pe o singură platformă din Moscova, astfel că toate paginile au fost afectate de atacul hackerilor. Potrivit acesteia, specialiștii lucrează pentru a restabili accesul. În același timp, instanțele de jurisdicție generală din Rusia se află pe o platformă diferită, astfel că nu au fost afectate de atacul hackerilor.

Elena Gorlova, reprezentant al Curții de Arbitraj din regiunea Amur, a declarat pentru Interfax că atacul nu a afectat fluxul de lucru al instanței. „Dulapul de arhivă este în stare de funcționare”, a precizat ea.

The post Site-urile web ale curților de arbitraj din Rusia au fost atacate de hackeri. Pe ecrane a apărut mesajul „Teroristul nr. 1” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code