Flux-stiri

Situație ironică. Biden și Partidul Democrat ar putea pierde majoritatea după o înfrângere în orașul american St. Petersburg

Partidul Republican a obținut o victorie importantă în încercarea sa de a recâștiga majoritatea în Camera Reprezentanților din SUA, Anna Luna învingându-l pe candidatul democrat Eric Lynn în Florida, potrivit Associated Press.

Victoria, care s-ar putea dovedi una foarte importantă în calculul final al majorității, vine într-un loc cu un nume ce ar putea fi considerat ironic.

Cursa electorală a avut loc în districtul din jurul orașului St. Petersburg din Florida. Poziția aferentă acestei circumsripții a aparținut până în prezent democratului Charlie Crist, care a demisionat pentru a candida fără succes împotriva guvernatorului republican Ron DeSantis. Acest loc din Congres alături de alte câteva a ajutat Partidul Democrat să mențină din 2020 o majoritate fragilă în Camera Reprezentaților din Congres și l-a ajutat pe Biden să treacă mai ușor proiectele prin Parlamentul american.

The post Situație ironică. Biden și Partidul Democrat ar putea pierde majoritatea după o înfrângere în orașul american St. Petersburg appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 14 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code