Flux-stiri

Șoferii de Tesla nu se vor mai putea juca în timpul mersului

  • Tesla lansează un update care îi va împiedica pe șoferi să se poată juca.
  • Autoritățile americane au deschis o investigație asupra a 580.000 de vehicule.
  • Evaluarea acoperă 4 modele de Tesla din perioada 2012-2022.

Tesla lansează o actualizare de software care îi va împiedica pe șoferi să poată juca jocuri video pe sistemul de divertisment al mașinii în timp ce automobilul este în mișcare.

Care este motivul acestui update?

Autorităţile americane de reglementare în materie de siguranţă auto au anunţat că au deschis o investigaţie oficială privind siguranţa a 580.000 de vehicule Tesla vândute din 2017, din cauza deciziei producătorului auto de a oferi funcţia de jocuri video pe ecranele tactile centrale ale acestora. Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi a declarat că evaluarea sa preliminară acoperă diverse modele de vehicule Tesla Model 3, S, X şi Y din perioada 2017-2022.

Pe ce se bazează această investigație?

Agenţia a spus că decizia de a deschide investigaţia s-a bazat pe rapoartele că funcţia de jocuri a Tesla este vizibilă de pe scaunul şoferului şi poate fi activată în timp ce este condus vehiculul. Agenţia a observat la începutul lunii decembrie că neatenţia la volan reprezintă cauza unui număr semnificativ de decese rutiere în SUA – 3.142 numai în 2019. Susţinătorii siguranţei în trafic au spus că cifrele oficiale subestimează problema, deoarece nu toţi şoferii implicaţi în accidente recunosc ulterior că au fost distraşi.

The post Șoferii de Tesla nu se vor mai putea juca în timpul mersului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code