Flux-stiri

Spania a depistat primul caz de Covid cu varianta Omicron

Medicii de la spitalul Gregorio Marañon din Madrid au confirmat infectarea cu SarsCov2 a unui pacient care a sosit recent din Africa de Sud. Autoritățile spaniole au suspendat zborurile cu țara africană și au impus testarea PCR pentru cei care sosesc din țări afectate de noua variantă. Și Portugalia a anunțat astăzi primul focar de Covid-19 cu varianta Omicron la echipa de fotbal Belenenses.Medicii de la spitalul Gregorio Marañon din Madrid au confirmat infectarea cu SarsCov2 a unui pacient care a sosit recent din Africa de Sud. Autoritățile spaniole au suspendat zborurile cu țara africană și au impus testarea PCR pentru cei care sosesc din țări afectate de noua variantă. Și Portugalia a anunțat astăzi primul focar de Covid-19 cu varianta Omicron la echipa de fotbal Belenenses.

Medicii de la spitalul Gregorio Marañon din Madrid au confirmat infectarea cu SarsCov2 a unui pacient care a sosit recent din Africa de Sud.

Autoritățile spaniole au suspendat zborurile cu țara africană și au impus testarea PCR pentru cei care sosesc din țări afectate de noua variantă.
Și Portugalia a anunțat astăzi primul focar de Covid-19 cu varianta Omicron la echipa de fotbal Belenenses.

Știre în curs de actualizare.

The post Spania a depistat primul caz de Covid cu varianta Omicron appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code