Flux-stiri

Spectacol uimitor de clopoței, pe un vârf de deal din Anglia

  • Lucrările de defrișare din Parcul Național Exmoor le-a perturbat liniștea. Drept urmare, bulbii antici de clopoței au început să înflorească.
  • Conform CNN, Ofițerii Parcului Național cred că plantele au stat umbrite sub copaci secole întregi.
  • Mai bine de jumătate din Parcul Național a trecut printr-un proces de defrișare și reîmpădurire. Autoritățile locale au plantat noi păduri care se întind pe 12 hectare.

O mare de clopoței a înflorit brusc pe un deal de pe Exmoor, Anglia, pentru prima dată în sute de ani. Conform CNN, Ofițerii Parcului Național cred că plantele au stat umbrite sub copaci secole întregi.

Lucrările de defrișare de anul trecut le-au perturbat liniștea. Drept urmare, bulbii antici de clopoțel au început să înflorească. Specialiștii spun că locul unde au defrișat a fost cândva acoperit complet de copaci.

Mai bine de jumătate din Parcul Național a trecut printr-un proces de defrișare și reîmpădurire. Autoritățile locale au plantat noi păduri care se întind pe o distanță de 12 hectare.

Plantarea a început iarna trecută, cu 8.000 de copaci, care sunt deja în pământ, inclusiv o pădure specială de 70 de stejari cultivați local, plantați de voluntari pentru a comemora Jubileul de platină al Reginei.

A fost un vârf de deal deschis de secole, dar ofițerii parcului cred că apariția bruscă a clopoțeilor sugerează că situl ar fi fost odată acoperit de copaci.

Graeme McVittie, ofițer superior pentru păduri pentru Autoritatea Parcului Național Exmoor, a spus că „arata absolut uimitor”.

Nu aveam idee că va avea loc acest spectacol uriaș în această primăvară. Clopoțeii trebuie să fi stat pe pământ sute de ani umbriți de copaci.

„Aceștia sunt indicatori de pădure antică, așa că într-un fel recreăm condițiile pentru o pădure antică”.

Jack Hunt, asistent pentru păduri, a adăugat: „De când am început să controlăm și să plantăm copaci, bulbii suprimați s-au reactivat, iar clopoțeii înfloriți au acoperit situl.

Pe măsură ce noii noștri copaci cresc, ei vor oferi umbră moale și vor ajuta la menținerea și diversificarea florei solului noii păduri.”

The post Spectacol uimitor de clopoței, pe un vârf de deal din Anglia appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code