Flux-stiri

Statuia lui Margaret Thatcher a fost vandalizată pentru a doua oară în două săptămâni

  • Statuia lui Margaret Thatcher a fost vandalizată pentru a doua oară, la doar două săptămâni după ce a fost demolată în ziua în care a fost instalată
  • Statuia, din Grantham, Lincolnshire, a fost instalată cu doar câteva săptămâni în urmă și acesta este deja al doilea incident de vandalism.
  • Ofițerii spun că au descoperit că gardul din jurul statuii a fost vopsit cu spray graffiti și se crede că statuia n-a fost afectată.

Statuia lui Margaret Thatcher a fost vandalizată pentru a doua oară, la doar două săptămâni după ce a fost demolată în ziua în care a fost instalată, scrie BBC.

Sculptura de 300.000 de lire sterline a fostului prim-ministru a fost stropită cu vopsea, declanșând o anchetă a poliției.

Statuia, din Grantham, Lincolnshire, a fost instalată cu doar câteva săptămâni în urmă și acesta este deja al doilea incident de vandalism.

În ziua în care a fost instalată, un bărbat a aruncat cu ouă asupra sculpturii, ceea ce a dus la amendarea lui.

Imaginile celui mai recent incident arată vopsea roz pulverizată pe spatele și pe partea laterală a statuii. Poliția din Lincolnshire a confirmat că investighează cazul.

Declarația ofițerilor este: „Ieri, chiar înainte de ora 23.15, am primit rapoarte despre o persoană de pe camerele de supraveghere care se află în mod suspect în apropierea statuii.

Ofițerii spun că au descoperit că gardul din jurul statuii a fost vopsit cu spray graffiti și se crede că statuia n-a fost afectată.

Ofiterii mai adaugă că „o anchetă este în desfășurare”.

Joi, poliția a declarat că a amendat un bărbat de 59 de ani în pentru că a aruncat cu ouă în statuie.

The post Statuia lui Margaret Thatcher a fost vandalizată pentru a doua oară în două săptămâni appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code