Flux-stiri

Statuia unui cartof în formă de falus a stârnit valuri de ironii și glume pe rețelele sociale

  • Ciudatul cartof a fost instalat miercuri în satul Xylofagou din Cipru.
  • Acesta a atras rapid atenția utilizatorilor de rețele sociale pentru forma sa sugestivă.
  • Un oficial a declarat că forma reprezintă cartofii alungiti crescuți în zonă.

O statuie cu aspect falic, ridicată pentru a onora producția de cartofi dintr-un sat cipriot, a atras batjocura pe rețelele de socializare. Ciudatul cartof a fost instalat miercuri în satul Xylofagou, în apropiere de Ayia Napa, în Cipru.

Xylofagou face parte dintr-un grup de sate cunoscute sub numele de Kokkinochoria, sau Satele Roșii, care sunt renumite pentru cultivarea legumelor, în special a cartofilor, în solul roșu. Statuia a fost numită „Marele cartof” și se află lângă stadionul local Olympos Xylofagou, potrivit Cyprus Mail.

Aceasta a fost ridicată pentru a celebra satele înaintea unui viitor Festival al cartofului.

Utilizatorii rețelelor de socializare au ironizat statuia neterminată, spunând că arată mai degrabă ca un apendice masculin sau ca o jucărie sexuală decât ca un cartof.

Unii au spus că monumentul ar trebui să fie decorat pentru a semăna cu Mr Potato Head, în timp ce alții au făcut comparații cu racheta New Shepard a fondatorului Amazon, Jeff Bezos, care a fost, de asemenea, ridiculizată pentru forma sa sugestivă.

Dar oficialii locali rămân neimpresionați de aceste persiflări, iar liderul comunității Xylofagou, George Tasou, care a organizat proiectul, a declarat: „Nu există publicitate negativă”.

„Am vrut ca acest cartof să devină un punct de referință în comunitate și mă bucur, deoarece defăimarea care are loc este de fapt cea mai bună reclamă pentru noi”, a spus el.

Tasou a declarat că a fost inspirat să creeze o statuie care să onoreze cartoful local după ce a văzut monumentul Big Fish din Belfast.

După ce mulți au spus că statuia pare falică, el a precizat că monumentul se bazează pe Spunta, cartoful de sămânță alungit, cultivat în zonă.

Tasou a mai adăugat că statuia este încă neterminată și va costa în total aproximativ 8.000 de euro.

Comediantul local Stevie Georgiou a glumit: „Am reușit să transformăm Xylofagou în gazda premiilor internaționale pentru penisuri din 2021”, adăugând că poate spune „din toată inima că suntem bătaia de joc a Europei”.

The post Statuia unui cartof în formă de falus a stârnit valuri de ironii și glume pe rețelele sociale appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code