Flux-stiri

Statul Major General: Ucraina a lovit o bază rusă din regiunea Zaporojie, rănind 150 de soldați ruși

  • Forțele ucrainene au lovit o bază rusească dintr-o zonă ocupată temporar în regiunea Zaporojie.
  • Până la 150 de soldați ruși au fost răniți, iar 50 de soldați au fost transportați la un spital din Melitopolul ocupat, regiunea Zaporojie.
  • În ultima zi, forțele ucrainene au lovit și șapte puncte de control rusești, șase zone în care erau concentrate trupe rusești, precum și o zonă de concentrare a artileriei și un depozit de muniții rusești.

Forțele ucrainene au lovit o bază rusească dintr-o zonă ocupată temporar în regiunea Zaporojie, a anunțat sâmbătă Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, potrivit  Kyiv Independent.

Potrivit Statului Major General, până la 150 de soldați ruși au fost răniți, iar 50 de soldați au fost transportați la un spital din Melitopolul ocupat, regiunea Zaporojie.

În ultima zi, forțele ucrainene au lovit și șapte puncte de control rusești, șase zone în care erau concentrate trupe rusești, precum și o zonă de concentrare a artileriei și un depozit de muniții rusești, a adăugat Statul Major.

The post Statul Major General: Ucraina a lovit o bază rusă din regiunea Zaporojie, rănind 150 de soldați ruși appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 19 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code