Flux-stiri

STB: Elevii și studenții vor avea abonamente metropolitane de miercuri

  • STB pune, de miercuri, la dispoziţia elevilor abonamente metropolitane acordate cu reducere integrală de tarif, respectiv studenţilor abonamente cu reducere de 50%, pe durata întregului an şcolar, eliminând astfel deplasările lunare la centrele de comercializare a titlurilor de călătorie.
  • Beneficiarii reducerii integrale de tarif pentru transportul public sunt elevii claselor 0-XII, elevii şcolilor profesionale, elevii şcolilor postliceale şi elevii şi studenţii orfani sau proveniţi din casele de copii.
  • De miercuri, aceştia pot achiziţiona de la centrele de emitere şi reîncărcare STB abonamente lunare, abonamente pentru jumătate de an, respectiv anuale.

STB pune, de miercuri, la dispoziţia elevilor abonamente metropolitane acordate cu reducere integrală de tarif, respectiv studenţilor abonamente cu reducere de 50%, pe durata întregului an şcolar, eliminând astfel deplasările lunare la centrele de comercializare a titlurilor de călătorie.

Beneficiarii reducerii integrale de tarif pentru transportul public sunt elevii claselor 0-XII, elevii şcolilor profesionale, elevii şcolilor postliceale şi elevii şi studenţii orfani sau proveniţi din casele de copii.

De reducerea cu 50% a preţului abonamentelor beneficiază studenţii înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă, în instituţiile de învăţământ superior acreditate, în vârstă de până la 26 de ani.

De miercuri, aceştia pot achiziţiona de la centrele de emitere şi reîncărcare STB abonamente lunare, abonamente pentru jumătate de an, respectiv anuale.

În urmă cu câteva zile, Directorul general al Societății de Transport București, Adrian Criț, a spus că se va implementa un abonament pe 12 luni pentru elevi și studenți, pentru a nu mai fi nevoie ca aceștia să se prezinte lunar la ghișee.

The post STB: Elevii și studenții vor avea abonamente metropolitane de miercuri appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code