Flux-stiri

Stranger Things a făcut un parteneriat cu Samsung pentru un scurtmetraj filmat cu telefonul

Stranger ThingsStranger Things

  • Samsung a filmat integral cu telefonul un scurt metraj de un minut.
  • Volumul 2 din sezonul 4 din Stranger Things va fi lansat pe 1 iulie.
  • Samsung Galaxy S22 Ultra are cameră principală de 108 MP.

Telefoanele fac concurență serioasă camerelor foto profesioniste. Producătorii serialului Stranger Things au făcut un parteneriat cu Samsung pentru a filma un scurtmetraj integral cu telefonul Galaxy S22 Ultra.

Scurtmetrajul are un minut și începe cu o tânără care care își pune telefonul în buzunarul de la spate și merge pe bicicletă la o petrecere de vizionare a filmului Stranger Things 4, la casa unui prieten. Aplicația video a smartphone-ului se pornește din greșeală, capturând imagini cu ceea ce o pândește în spatele ei.

Samsung și Netflix au un parteneriat de lungă durată. În ianuarie, au lansat o campanie pentru a ajuta la lansarea celui de-al doilea sezon al serialului Emily in Paris.

The post Stranger Things a făcut un parteneriat cu Samsung pentru un scurtmetraj filmat cu telefonul appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code