Flux-stiri

LIVE UPDATE. 358 zile de invazie. SUA sunt din ce în ce mai îngrijorate de parteneriatul Rusia-China pe fondul războiului din Ucraina

China și RusiaChina și Rusia

  • Adjunctul secretarului de stat american Wendy Sherman a declarat că Statele Unite sunt din ce în ce mai îngrijorate” de parteneriatul dintre China și Rusia.
  • De asemenea, ea și-a exprimat îngrijorarea cu privire la parteneriatele Rusiei cu Iranul și Coreea de Nord.
  • Sherman a spus că mesajul ei pentru cei care susțin Moscova este următorul: „Veți sfârși cu un albatros în jurul gâtului”.

Adjunctul secretarului de stat american Wendy Sherman a declarat miercuri că SUA sunt din ce în ce mai îngrijorate” de parteneriatul dintre China și Rusia – și de sprijinul Chinei pentru invazia Rusiei în Ucraina.

Evaluarea mea este că RPC (Republica Populară Chineză) încearcă atât să își sporească poziția în comunitatea internațională, spunând că este dispusă să medieze, cât și să ajute la încheierea acestei invazii îngrozitoare. Și, în același timp, se angajează în parteneriatul lor fără limite cu Rusia”, a declarat Sherman în cadrul unui eveniment la Brookings Institution. Și cu siguranță avem tot mai multe preocupări și îngrijorări în legătură cu acest parteneriat și cu sprijinul RPC pentru această invazie.”

China încearcă să aibă ambele variante”. De asemenea, ea și-a exprimat îngrijorarea cu privire la parteneriatele Rusiei cu Iranul și Coreea de Nord, scrie CNN. Cu toate acestea, Sherman a spus că mesajul ei pentru cei care susțin Moscova este următorul: „Veți sfârși cu un albatros în jurul gâtului”.

„Ucrainenii vor aduce un eșec strategic pentru Putin. Iar acest lucru va crea o mulțime de probleme pentru cei care susțin această invazie profană în continuare”, a spus ea.

The post LIVE UPDATE. 358 zile de invazie. SUA sunt din ce în ce mai îngrijorate de parteneriatul Rusia-China pe fondul războiului din Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 19 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code