Flux-stiri

Studiu: Riscul de deces din cauza COVID-19 este de 32 de ori mai mare pentru cei nevaccinați

Persoanele nevaccinate au de 32 de ori mai multe șanse de a muri din cauza coronavirusului decât cele care au fost vaccinate de două ori, potrivit cifrelor publicate de Oficiul Național de Statistică.Persoanele nevaccinate au de 32 de ori mai multe șanse de a muri din cauza coronavirusului decât cele care au fost vaccinate de două ori, potrivit cifrelor publicate de Oficiul Național de Statistică.

  • Persoanele nevaccinate au de 32 de ori mai multe șanse de a muri din cauza coronavirusului decât cele care au fost vaccinate de două ori, potrivit cifrelor publicate de Oficiul Național de Statistică.
  • Aceasta vine în contextul în care noi date arată că unul din patru adulți în vârstă care au fost testați pozitiv pentru COVID-19 nu mai respectă regulile de autoizolare.

Cifrele ONS din perioada cuprinsă între 2 ianuarie și 24 septembrie 2021, și ajustate în funcție de vârstă, au arătat că rata mortalității pentru cei nevaccinați a fost de 849,7 la 100.000, comparativ cu 26,2 pentru cei complet vaccinați, scrie news.sky.com

De asemenea, a arătat că decesele care implică COVID-19 au fost în mod constant mai mici pentru persoanele care au primit două vaccinări în comparație cu una sau fără vaccinare.
Ratele săptămânale de mortalitate standardizate pe vârstă (ASMRs) iau în considerare diferențele în structura de vârstă și mărimea populației pentru a permite comparații între grupurile de stare de vaccinare, a declarat ONS.

Acest lucru se datorează faptului că vaccinările sunt oferite în funcție de grupurile prioritare stabilite de Comitetul Comun pentru Vaccinare și Imunizare (JCVI), ceea ce înseamnă că caracteristicile populației vaccinate și nevaccinate se schimbă în timp.
Într-un sondaj separat realizat de ONS, aproximativ 75% dintre respondenții cu vârste cuprinse între 35 și 54 de ani au declarat că respectă cerințele de izolare pentru întreaga perioadă de 10 zile după ce au fost testați pozitiv pentru coronavirus – în scădere față de 86% în vară.

The post Studiu: Riscul de deces din cauza COVID-19 este de 32 de ori mai mare pentru cei nevaccinați appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code