Flux-stiri

Țara din Europa care se întoarce la restricţii. Măştile purtate din nou în zonele aglomerate

restrictii in Frantarestrictii in Franta

  • Francezii ar trebui să înceapă din nou să poarte măşti în zonele aglomerate, în special în transportul public.
  • Țara trebuie să facă faţă unui nou val de infecţii cu COVID-19 alimentat de noi variante ale bolii, a declarat luni ministrul sănătăţii, Brigitte Bourguignon.
  • Franţa a raportat 17.601 noi infecţii cu coronavirus în ultimele 24 de ore, cea mai mare cifră pentru o zi de luni din 18 aprilie.

Francezii ar trebui să înceapă din nou să poarte măşti în zonele aglomerate, în special în transportul public.

Țara trebuie să facă faţă unui nou val de infecţii cu COVID-19 alimentat de noi variante ale bolii, a declarat luni ministrul sănătăţii, Brigitte Bourguignon.

„Nu spun că ar trebui să fie obligatoriu, dar îi rog pe francezi să îşi pună masca în mijloacele de transport în comun„, a declarat ea pentru RTL, conform Reuters, adăugând că este o datorie cetăţenească” să facă acest lucru.

Măştile ar trebui purtate din nou şi în alte zone închise, cum ar fi locurile de muncă sau magazinele.

Franţa a raportat 17.601 noi infecţii cu coronavirus în ultimele 24 de ore, cea mai mare cifră pentru o zi de luni din 18 aprilie.

Șeful vaccinării din Franţa, Alain Fischer, a confirmat că francezii se află în mijlocul unui nou val de COVID-19

În urmă cu 5 zile, şeful vaccinării din Franţa, Alain Fischer, a confirmat că ţara se află în mijlocul unui nou val de COVID-19, la fel ca şi alte ţări europene, adăugând atunci că este în favoarea reintroducerii obligativităţii purtării măştilor de protecţie în transportul public.

Noile infecţii au crescut constant de la sfârşitul lunii mai în Franţa, media pe 7 zile a cazurilor noi zilnice crescând de 4 ori faţă de luna mai. Cu toate acestea, numărul noilor contaminări este de 5 ori mai mic decât cel înregistrat la începutul anului, de 366.179 de cazuri.

Numărul de persoane spitalizate pentru această boală a scăzut la 18 iunie la cel mai scăzut nivel din ultimele şase luni, de 13.876, dar de atunci a crescut cu 1.223, ajungând la 15.099, un maxim al ultimelor patru săptămâni.

Marţi, numărul deceselor COVID din Franţa a crescut cu 48 în 24 de ore, ajungând la 149.406.

The post Țara din Europa care se întoarce la restricţii. Măştile purtate din nou în zonele aglomerate appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code