Flux-stiri

O capră a detonat o bombă în Ucraina și a zdrobit 40 de soldați ruși

capracapra

  • O capră a detonat o bombă în Ucraina și a zdrobit 40 de soldați ruși.
  • Explozia a avut loc în apropierea unui spital din Zaporojie.
  • Animalul a scăpat dintr-o fermă din apropierea satului Kinski Rozdori și s-a trezit lângă soldați.

Cei 40 de militari ruși au fost răniți după ce o capră a detonat o bombă în Ucraina. Armata se afla în apropierea unui spital din Zaporozhye și unde s-au montat bombe. Animalul a apărut brusc și cu „mișcările sale haotice” a declanșat explozia, scrie ziarul britanic Telegraph.

Capra a scăpat dintr-o fermă din apropierea satului Kinski Rozdori și s-a trezit lângă soldați. Au pus minele ca o capcană în încercarea de a face o apărare circulară.

La scurt timp după ce a fost pregătită ambuscada, animalul a declanșat capcana infernală, care a provocat o reacție în lanț, alte dispozitive au explodat.

Cel puțin 40 de militari au fost răniți în diferite grade. Soarta caprei este necunoscută, notează publicația.

După ce cazul a fost anunțat de informațiile ucrainene, povestea a câștigat rapid popularitate pe rețelele de socializare.

Apare chiar și numele „Capra Kievului”, care este o referire la „Spiritul Kievului”, miticul pilot ucrainean despre care se spunea că a rezistat cu succes invaziei ruse în primele săptămâni de război.

Între timp, luptele din Ucraina continuă, iar în urmă cu câteva zile Rusia a anunțat că a câștigat bătălia pentru Severodonețk. Continuă și atacurile de la Zaporojie. Până la 60% din suprafață se află în mâinile armatei ruse.

The post O capră a detonat o bombă în Ucraina și a zdrobit 40 de soldați ruși appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code