Flux-stiri

Țara în care toți angajații primesc o săptămână de concediu plătit pentru a limita răspândirea COVID-19

  • Preşedintele rus Vladimir Putin a aprobat miercuri propunerea de a oferi o săptămână de concediu plătit pentru toţi cetăţenii între 30 octombrie şi 7 noiembrie
  • Decizia a fost luată pentru a încerca limitarea valului epidemic de COVID-19 în Rusia, relatează Moscow Times.

Susţin propunerea de a declara perioada 30 octombrie – 7 noiembrie nelucrătoare„, a declarat Putin, înainte de a-i ruga pe ruşi, să se vaccineze: „Vă rog, fiţi responsabili!”. „La nevoie, putem extinde perioada nelucrătoare”, a mai declarat președintele rus.

Măsurile reprezintă de fapt o vacanță plătită pentru toți lucrătorii din domeniile neesențiale, notează presa din Rusia.

Putin a subliniat, într-o întâlnire cu guvernul de la Moscova, importanța vaccinării și a cerut extinderea la nivel național a testărilor. „Este ciudat faptul că persoanele bine educate, persoanele cu studii avansate, nu vor să se vaccineze. Avem un vaccin sigur și eficient”, a spus Putin. „Vă invit să vă vaccinați. La mijloc sunt viețile voastre și cele ale oamenilor apropiați vouă”, a mai declarat președintele rus. „Avem doar două variante de a scăpa de această problemă: îmbolnăvirea sau vaccinarea, dar este mai bine să vă vaccinați„, a completat el.

Guvernul rus a fost până acum reticent în a impune un blocaj la nivel național, în ciuda faptului că a avut cel mai mare număr de morți Covid-19 din Europa și a raportat până în prezent al doilea cel mai mare număr de decese zilnice din lume după Statele Unite.

Autorităţile din întreaga Rusiei au încercat să ia măsuri pentru a limita răspândirea COVID-19, ceea ce reflectă un sentiment tot mai acut de urgenţă în contextul în care oamenii sunt foarte reticenţi să se inoculeze cu vaccinul rusesc Sputnik V, notează presa din Rusia.

The post Țara în care toți angajații primesc o săptămână de concediu plătit pentru a limita răspândirea COVID-19 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code