Flux-stiri

Tenis: Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi la Indian Wells

  • Sorana Cîrstea îşi continuă parcursul la turneul WTA 1000 de la Indian Wells, românca trecând al doilea an consecutiv de turul 3, după o victorie categorică în faţa americancei numărul 43 mondial Bernarda Pera.
  • Sorana Cîrstea (83 WTA) a câştigat confruntarea din şaisprezecimile de finală cu 6-3, 6-1, dominând fără emoţii partida, profitând şi de jocul presărat cu greşeli al adversarei.
  • Pentru prezenţa în turul 4, Sorana Cîrstea va fi recompensată cu 120 puncte WTA şi 96.955 dolari.

Sorana Cîrstea îşi continuă parcursul la turneul WTA 1000 de la Indian Wells, românca trecând al doilea an consecutiv de turul 3, după o victorie categorică în faţa americancei numărul 43 mondial Bernarda Pera.

Sorana Cîrstea (83 WTA) a câştigat confruntarea din şaisprezecimile de finală cu 6-3, 6-1, dominând fără emoţii partida, profitând şi de jocul presărat cu greşeli al adversarei.

La capătul celor 69 de minute, Cîrstea a cedat doar 4 game-uri, servind bine, fără nicio dublă greşeală şi 5 aşi.

În primul set Cîrstea s-a desprins repede la 5-1, dar a cedat apoi un game pe propriul serviciu şi a închis doar la 6-3.

În actul secund, bucureşteanca a reuşit un break chiar în game-ul de debut şi a fost de neoprit, câştigând setul în 30 de minute, la prima minge de meci procurată.

În optimile de finală, Cîrstea va întâlni cu siguranţă un cap de serie, pe câştigătoarea confruntării dintre canadiana Leylah Fernandez, favorita 30, şi franceza Caroline Garcia, favorita numărul 5.

Pentru prezenţa în turul 4, Sorana Cîrstea va fi recompensată cu 120 puncte WTA şi 96.955 dolari.

The post Tenis: Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi la Indian Wells appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 22 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code