NEWSNET

Flux-stiri

Franța impune vaccinarea obligatorie pentru toți cetățenii cu vârsta de peste 18 ani

Steagul FranțeiSteagul Franței

  • Franța extinde doza de rapel la toți adulții și readuce masca în interior.
  • Masca va fi din nou obligatorie în toate spațiile închise și, la nivel local, utilizarea ei poate fi aplicată și pe stradă, dacă se consideră necesar.
  • De asemenea, va fi intensificat controlul pașapoartelor COVID, care va fi necesar, de exemplu, pentru accesul la piețele de Crăciun care se vor deschide în perioada premergătoare sărbătorilor.

Guvernul francez a actualizat joi măsurile de combatere a noului val de cazuri de coronavirus, promițând să continue campania de vaccinare cu doze de rapel pentru toți cetățenii cu vârsta de peste 18 ani, informează Europapress. De asemenea, va fi din nou obligatorie utilizarea măștii de protecție în toate locurile publice închise, indiferent dacă este necesar sau nu un pașaport COVID pentru a avea acces.

Masca va fi din nou obligatorie în toate spațiile închise și, la nivel local, utilizarea ei poate fi aplicată și pe stradă, dacă se consideră necesar. De asemenea, va fi intensificat controlul pașapoartelor COVID, care va fi necesar, de exemplu, pentru accesul la piețele de Crăciun care se vor deschide în perioada premergătoare sărbătorilor.

The post Franța impune vaccinarea obligatorie pentru toți cetățenii cu vârsta de peste 18 ani appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code