NEWSNET

Flux-stiri

Desecretizarea informațiilor despre vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea dura până la 55 de ani

  • Grupul a depus o cerere în temeiul Freedom of Information Act (FOIA) în septembrie și spera ca instanțele să poată accelera procesul de obținere a informațiilor solicitate.
  • FDA cere instanței să le acorde 55 de ani, sau până în 2076, pentru a aduna și a face publice datele pentru populație.
  • Avocații Departamentului de Justiție care reprezintă agenția spun că cererea necesită aproximativ 329.000 de pagini de informații.

FDA spune că are nevoie de un răgaz de 55 de ANI pentru a procesa cererile FOIA privind vaccinurile COVID-19 – ceea ce înseamnă că datele ar putea să nu fie disponibile publicului până în 2076

Administrația americană pentru alimente și medicamente (FDA) solicită mai mult de o jumătate de secol pentru a analiza și a pune la dispoziția publicului informații referitoare la vaccinul Pfizer-BioNTech.

Agenția a fost dată în judecată de către Public Health and Medical Professionals for Transparency, un grup format din peste 30 de profesori și oameni de știință, în speranța de a avea acces la informații care, în opinia lor, pot ajuta la vindecarea scepticismului față de vaccinuri al unor persoane.

Grupul a depus o cerere în temeiul Freedom of Information Act (FOIA) în septembrie și spera ca instanțele să poată accelera procesul de obținere a informațiilor solicitate.

FDA cere instanței să le acorde 55 de ani, sau până în 2076, pentru a aduna și a face publice datele pentru populație

Avocații Departamentului de Justiție care reprezintă agenția spun că cererea necesită aproximativ 329.000 de pagini de informații.

Aceștia susțin că, având atâtea pagini de analizat, iar agenția se ocupă deja de aproximativ 400 de cereri FOIA, au nevoie de mult timp pentru a pregăti dosarele solicitate.

De asemenea, avocații raportează că agenția are doar zece angajați însărcinați cu procesarea acestor tipuri de cereri.

Între timp, agenția a propus un plan de a publica lunar informații de 500 de pagini, ceea ce ar dura 55 de ani.

The post Desecretizarea informațiilor despre vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea dura până la 55 de ani appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code