Flux-stiri

Lufthansa suspendă zborurile spre Kiev în contextul amenințării rusești asupra Ucrainei

lufthansalufthansa

  • Compania aeriană, Lufthansa, suspendă toate zborurile către și dinspre Kiev, deoarece tensiunile continuă să crească cu privire la perspectiva unei invazii ruse.
  • Săptămâna trecută, compania aeriană olandeză KLM a anunțat că suspendă zborurile către Kiev.
  • Nu vor fi efectuate zboruri de mâine până pe 28 februarie, a declarat transportatorul german.

Compania aeriană germană, Lufthansa, a anunțat că va suspenda, începând de luni, zborurile către capitala Ucrainei, Kiev, pe fondul temerilor tot mai mari privind o invazie rusă. De asemenea, compania aeriană a precizat că va opri zborurile către Odessa, un port cheie de la Marea Neagră.

„Siguranța pasagerilor noștri și a membrilor echipajului este prioritatea noastră principală în orice moment”, a declarat compania.

Lufthansa a declarat că va opera zboruri duminică, înainte ca suspendările să intre în vigoare luni. Se așteaptă ca acestea să intre în vigoare până la sfârșitul lunii februarie.

„Lufthansa monitorizează în mod constant situația și va decide cu privire la alte zboruri la o dată ulterioară”, a adăugat aceasta.

Lufthansa, care deține și alte companii de transport aerian, printre care Austrian Airlines și Swiss, a declarat că va continua să zboare spre Liov, în vestul Ucrainei. Clienții care urmau să călătorească sunt rugați să contacteze centrul de contact Lufthansa sau agentul lor de turism pentru a discuta planurile lor.

The post Lufthansa suspendă zborurile spre Kiev în contextul amenințării rusești asupra Ucrainei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code