Flux-stiri

Teoria conspirației susține că în China a fost descoperit un tărâm al dinozaurilor

  • O femeie încearcă să convingă telespectatorii că în China a fost descoperit un tărâm al dinozaurilor.
  • „China a găsit un teren neexplorat care a fost neatins cu oase de dinozaur și alte specii găsite unele dintre aceste specii au o înălțime de aproximativ 4 metri”, a scris ea.
  • Între timp, în cadrul unei știri susținute științific, experții ar fi descoperit o amprentă uriașă de dinozaur pe coasta Yorkshire, cea mai mare descoperită vreodată în regiune.

Rețelele de socializare au devenit un teren propice pentru teoriile conspirației, iar acum o femeie încearcă să convingă telespectatorii că în China a fost descoperit un tărâm al dinozaurilor. Femeia a susținut că lumea va avea parte de o „trezire neplăcută” în TikTok-ul viral care a adunat peste 80.000 de vizualizări.

„China a găsit un teren neexplorat care a fost neatins cu oase de dinozaur și alte specii găsite unele dintre aceste specii au o înălțime de aproximativ 4 metri. SUA nu a spus nimic despre asta”, a scris ea în descriere, înainte de a îndemna oamenii să lase așa-zisul teren „neatins”.

„Stai, te rog să te oprești – ca să nu mai vorbească nimeni despre asta, nimeni. N-o să vă vină să credeți”, le-a spus ea telespectatorilor. „Eram la salonul de manichiură zilele trecute și am auzit niște vești șocante”. Ea a continuat să explice că, în timp ce se afla la salonul de manichiură, tehnicienii se uitau la „știrile chinezești”, ceea ce a determinat-o să folosească o aplicație de traducere pe telefon.

„Chinezii au descoperit un teren necunoscut – vorbesc despre un teren neatins”, spune ea, susținând că se spunea că acolo trăiesc „creaturi asemănătoare dinozaurilor”.

„Această informație nu este disponibilă nici măcar în SUA, nu pot găsi nicio sursă”, a adăugat ea, înainte de a susține că tehnicianul ei de unghii a „confirmat” știrea cu alte remarci nefondate că ar exista „sute sau mii” de astfel de creaturi. Între timp, în cadrul unei știri susținute științific, experții ar fi descoperit o amprentă uriașă de dinozaur pe coasta Yorkshire, cea mai mare descoperită vreodată în regiune.

Urma ar fi fost lăsată de un teropod carnivor din perioada jurasică. Cercetătorul principal și geologul local John Hudson a declarat: „Această descoperire importantă adaugă dovezi suplimentare că giganții carnivori au cutreierat odată această zonă în timpul Jurasicului. Tipul de amprentă, combinat cu vârsta sa, sugerează că a fost făcută de un dinozaur feroce de tip Megalosaurus, cu o înălțime a șoldurilor cuprinsă între doi metri și jumătate și trei metri”.

The post Teoria conspirației susține că în China a fost descoperit un tărâm al dinozaurilor appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code