Flux-stiri

Top 5 cele mai frumoase filme de Crăciun

  • Primul loc este ocupat de filmul „You, Me and the Christmas Trees”, care a avut premiera în luna octombrie.
  • Agață ciorapii lângă șemineu, pregătește un vin fiert pentru că te așteaptă cele mai bune filme de Crăciun din 2021.

Una dintre cele mai așteptate sărbători din an se apropie. Dacă te întrebi la ce să te mai uiți Crăciunul acesta în materie de filme și vrei să schimbi tradiția de a te uita la Home Alone, îți ofer câteva propuneri. Așa că agață ciorapii lângă șemineu, pregătește un vin fiert pentru că te așteaptă cele mai bune filme de Crăciun din 2021.

Cele mai bune filme de Crăciun

  1. You, Me and the Christmas Trees
  2. Christmas in Harmony
  3. Christmas With a Crown
  4. The Princess Switch 3: Romancing the Star
  5. Love Hard

Primul loc este ocupat de filmul „You, Me and the Christmas Trees”, care a avut premiera în luna octombrie. Danica McKellar, din The Wonder Years, joacă rolul unui om de știință specializat în pomi. Aceasta are sarcina de a salva ferma de pomi infectați ai unei familii, altfel Crăciunul este distrus în absența bradului sub care Moșul punea an de an cadourile.

Locul al doilea este ocupat de ecranizarea „Christmas in Harmony” . Filmul are ca protagonist un personaj cu numele Harmony sfătuit să dea o audiție pentru a cânta în ziua de Crăciun. Votul decisiv de la această probă, îl are chiar fostul său iubit. Vei avea parte de multă „armonie” până în ultima secvență a filmului. Pregătește-ți popcornul.

„Christmas With a Crown” o are în prim plan pe o femeie de afaceri, care își desfășura activitatea într-un oraș mare. Cu ocazia sărbătorilor, aceasta se întoarce în orașul ei natal pentru a organiza târgul de Crăciun.  Femeia se întâlnește cu un bărbat elegant care vrea doar să afle ce înseamnă Crăciunul. Ulterior aceasta descoperă că bărbatul misterios este un membru al familiei regale. De aici sărbătorile iau o cu totul altă întorsătură.

The post Top 5 cele mai frumoase filme de Crăciun appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code