Flux-stiri

Tot mai mulți ucranieni se refugiază în România. Peste 9.000 au intrat joi în țară

  • Peste 9.000 de cetăţeni ucraineni au intrat joi în România, în creştere cu 3% faţă de ziua anterioară, a anunţat Poliţia de frontieră.
  • Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 4.981 cetăţeni ucraineni, în scădere cu 6,3%, iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 2.218 cetăţeni ucraineni, în creştere cu 16 %.
  • De la declanşarea războiului din Ucraina până joi, la nivel naţional, au intrat în România 650.441 cetăţeni ucraineni.

Peste 9.000 de cetăţeni ucranieni au intrat joi în România, în creştere cu 3% faţă de ziua anterioară, a anunţat Poliţia de frontieră.

Joi, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 67.279 de persoane, dintre care 9.165 cetăţeni ucraineni, în creştere cu 3 % faţă de ziua precedentă.

Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 4.981 cetăţeni ucraineni, în scădere cu 6,3%, iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 2.218 cetăţeni ucraineni, în creştere cu 16 %.

De la declanşarea războiului din Ucraina până joi, la nivel naţional, au intrat în România 650.441 cetăţeni ucranieni.

The post Tot mai mulți ucranieni se refugiază în România. Peste 9.000 au intrat joi în țară appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code