Flux-stiri

Trump spune că l-ar putea împiedica pe Putin să utilizeze „cuvântul cu N”

Donald Trump critică publicaţia WSJ după un editorial despre eşecul Partidului Republican. Informațiile care l-au enervatDonald Trump critică publicaţia WSJ după un editorial despre eşecul Partidului Republican. Informațiile care l-au enervat

  • Pe fondul conflictului din Ucraina, Trump a oscilat între a lansa amenințări nucleare și a face apel la negocieri.
  • Putin folosește cuvântul cu „N”… cuvântul nuclear, tot timpul”, i-a spus Trump lui Morgan, într-un fragment dintr-un interviu care urmează să fie difuzat luni. „
  • Putin nu a amenințat în mod direct Occidentul cu armele nucleare, dar, într-un discurs care a marcat lansarea operațiunii militare a Rusiei în Ucraina.

Fostul președinte american, Donald Trump, a declarat în timpul interviului cu britanicul Piers Morgan că, dacă ar mai fi la conducerea SUA, i-ar spune omologului său rus, Vladimir Putin, că nu va mai putea rosti niciodată cuvântul „nuclear”, scrie RT News.

Pe fondul conflictului din Ucraina, Trump a oscilat între a lansa amenințări nucleare și a face apel la negocieri.

Putin folosește cuvântul cu „N”… cuvântul nuclear, tot timpul”, i-a spus Trump lui Morgan, într-un fragment dintr-un interviu care urmează să fie difuzat luni. „Asta este o interdicție, nu ar trebui să faci asta. El îl folosește zilnic. Și toată lumea este atât de speriată… Și pe măsură ce le este frică, el o folosește din ce în ce mai mult. De aceea face genul de lucruri pe care le face acum.”

Putin nu a amenințat în mod direct Occidentul cu armele nucleare, dar, într-un discurs care a marcat lansarea operațiunii militare a Rusiei în Ucraina, în februarie, a avertizat că oricine „încearcă să ne stea în cale” se va confrunta cu consecințe „așa cum nu ați văzut niciodată în întreaga voastră istorie”.

Înainte de operațiune, el i-a spus președintelui francez Emmanuel Macron că un război între Rusia și NATO ar fi unul „fără învingători”, presupus de mulți ca fiind o referire la puterea distructivă a armelor nucleare.

Cu toate acestea, Trump i-a spus lui Morgan că va scoate propriile arme nucleare ale Americii către Putin. „I-aș spune: avem mult mai multe decât tine, mult mai puternice decât ale tale și nu mai poți folosi acest cuvânt niciodată. Nu mai poți folosi cuvântul nuclear niciodată, iar dacă o vei face, vom avea probleme”, a continuat Trump, fără să detalieze.

Declarațiile anterioare ale lui Trump au fost chiar mai directe de atât, fostul președinte declarând în martie pentru Fox News că ar trimite submarine cu arme nucleare „să se plimbe încoace și încolo, în sus și în jos pe coasta [Rusiei]”.

Cu toate acestea, mesajele lui Trump cu privire la conflictul actual au fost inconsecvente. După ce a proclamat că ar amenința Rusia cu rachete nucleare, săptămâna trecută a făcut apel la o încetare negociată a conflictului din Ucraina, declarând că „nu are sens ca Rusia și Ucraina să nu se așeze la masă și să elaboreze un fel de acord”, adăugând că „există o soluție și ar trebui să fie găsită acum – nu mai târziu – când toată lumea va fi MOARTĂ!”.

The post Trump spune că l-ar putea împiedica pe Putin să utilizeze „cuvântul cu N” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code