Flux-stiri

Trupele ruseşti s-au retras complet din nordul Ucrainei

  • Trupele ruseşti s-au retras complet din nordul Ucrainei, întorcându-se în nordul Belarusului şi al Rusiei, afirmă Ministerul britanic al Apărării, citat de BBC News.
  • Orice redistribuire în masă din nord este probabil să dureze cel puţin o săptămână minimum”, a anunţat ministerul în informarea de vineri dimineaţă.
  • Acesta a adăugat că bombardamentele ruseşti asupra oraşelor din estul şi sudul Ucrainei au continuat şi că trupele ruseşti au avansat spre sud din oraşul Izyum, important din punct de vedere strategic.

Trupele ruseşti s-au retras complet din nordul Ucrainei, întorcându-se în nordul Belarusului şi al Rusiei, afirmă Ministerul britanic al Apărării, citat de BBC News.

O parte dintre trupe vor fi transferate în estul Ucrainei pentru a lupta în Donbas. Dar multe dintre forţe vor avea nevoie de „o reaprovizionare semnificativă” înainte de a fi desfăşurate.

Orice redistribuire în masă din nord este probabil să dureze cel puţin o săptămână minimum”, a anunţat ministerul în informarea de vineri dimineaţă.

Acesta a adăugat că bombardamentele ruseşti asupra oraşelor din estul şi sudul Ucrainei au continuat şi că trupele ruseşti au avansat spre sud din oraşul Izyum, important din punct de vedere strategic.

The post Trupele ruseşti s-au retras complet din nordul Ucrainei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code