Flux-stiri

Turcia și Grecia sunt pe primul loc în preferințele culinare ale românilor. Cât cheltuie aceștia pe mâncare în vacanțe

  • 62% dintre români cheltuie între 25 și 50% pe mâncare în vacanță.
  • 21% dintre români preferă mâncarea italienească.
  • 9% dintre români preferă mâncarea din Spania și 8% din Franța.

Ce fac românii când merg în concediu? Mănâncă! Suntem niște gurmanzi adevărați – mâncam mai mult decât ne plimbăm.

Cele mai atractive țări din punct de vedere culinar pentru românii care iubesc mâncarea sunt… Turcia și Grecia. G4food a realizat un sondaj și reiese că 62% dintre români consumă între 25 și 50% din bugetul alocat pentru vacanță doar pe mâncare.

Turcia și Grecia se află la egalitate cu 26% în preferințele culinare ale românilor – Italia ocupă locul doi cu 21%, pe locul trei cu 9% este Spania și Franța ocupă locul patru cu 8%. Peste 53% dintre românii care și-au petrecut concediul în străinătate – au preferat Grecia, Bulgaria și Turcia, conform unui sondaj realizat de CEC Bank vara trecută.

Grecia și Turcia sunt cele mai atractive țări din punct de vedere culinar pentru românii care au participat la un sondaj realizat de CIRA la comanda G4Food. 62% alocă 25-50% din buget mâncării în vacanță.

Dintre cei cu animale de companie, 36% au transmis că le lasă în grija familiei sau vecinilor, iar 3% le duc la un hotel de animale. 4% le iau cu ei în vacanță.

Citește și

The post Turcia și Grecia sunt pe primul loc în preferințele culinare ale românilor. Cât cheltuie aceștia pe mâncare în vacanțe appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 110 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code