Flux-stiri

Twitter lucrează pentru a introduce butonul de editare. Funcția va fi testată în cadrul serviciului premium

aplicația Twitteraplicația Twitter

  • Elon Musk i-a întrebat pe utilizatori dacă vor un buton de editare: „Vreți un buton de editare?”.
  • Au răspuns peste 4,4 milioane de utilizatori, iar 73,6% dintre aceștia au răspuns afirmativ.
  • Au fost exprimate îngrijorări cu privire la modul în care va funcționa funcția de editare și la faptul că aceasta va fi folosită în mod abuziv.

Anunțul vine după ce Elon Musk, cel mai mare acționar al Twitter, a postat un sondaj în care întreba utilizatorii dacă doresc un buton de editare. Peste 4,4 milioane de persoane au răspuns, 73,6% dintre acestea răspunzând afirmativ. Twitter a confirmat că lucrează la un buton de editare și că acesta va fi testat în lunile următoare.

Într-un tweet postat de pe contul de comunicare al gigantului social media, compania a declarat că dezvoltă această funcție încă de anul trecut. Anunțul a fost făcut după ce antreprenorul miliardar Elon Musk, care este cel mai mare acționar al Twitter, a trimis un sondaj pe platformă în care întreba utilizatorii dacă doresc un buton de editare.

Peste 4,4 milioane de persoane au răspuns, 73,6% dintre acestea votând pentru această funcție, iar 26,4% votând împotriva ei.

„Acum că toată lumea întreabă… da, lucrăm la o funcție de editare încă de anul trecut!”, au anunțat reprezentanții Twitter. „Nu, nu ne-a venit ideea dintr-un sondaj, ci dăm startul testelor în cadrul @TwitterBlue Labs în următoarele luni pentru a afla ce funcționează, ce nu funcționează și ce este posibil”.

Twitter Blue, serviciul de abonament lunar premium al platformei, funcționează în SUA, Canada, Australia și Noua Zeelandă, utilizatorii plătind pentru a avea acces la funcții premium și personalizări ale aplicației. În prezent, dacă un utilizator dorește să corecteze un tweet, trebuie să îl șteargă, pierzând orice răspunsuri, retweet-uri sau like-uri pe care le-a primit, și să îl posteze din nou.

Noua funcție le va permite oamenilor să facă modificările fără ca datele de interacțiune să fie pierdute. „Editarea ar putea fi folosită în mod abuziv” fără controale adecvate.

Directorul de produse pentru consumatori al companiei, Jay Sullivan, a declarat că aceasta a fost „cea mai solicitată funcție Twitter de mulți ani. Oamenii vor să poată corecta pe moment greșelile (uneori jenante), greșelile de tipar și preluările fierbinți”, a adăugat el.

Cu toate acestea, au existat îngrijorări legate de modul în care va funcționa funcția de editare și de faptul că aceasta va fi „folosită în mod abuziv”.

Sullivan a spus: Fără lucruri precum limite de timp, controale și transparență cu privire la ceea ce a fost editat, Edit ar putea fi folosit în mod abuziv pentru a modifica înregistrarea conversației publice. Protejarea integrității acestei conversații publice este prioritatea noastră principală atunci când abordăm această activitate.”

El a adăugat că Twitter va „căuta în mod activ contribuții și gândire contradictorie” înainte de a lansa funcția.

„Vom aborda această funcție cu atenție și atenție și vom împărtăși actualizări pe măsură ce avansăm”, a scris el pe Twitter.

„Aceasta este doar una dintre caracteristicile pe care le explorăm în timp ce lucrăm pentru a le oferi oamenilor mai multe opțiuni și control asupra experienței lor pe Twitter, pentru a promova o conversație sănătoasă și pentru a-i ajuta pe oameni să se simtă mai confortabil pe Twitter”.

De Ziua Păcălelilor de aprilie, contul de comunicare al companiei a spus că lucrează la un buton de editare, dar mulți utilizatori au crezut că este o glumă.

The post Twitter lucrează pentru a introduce butonul de editare. Funcția va fi testată în cadrul serviciului premium appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code