Flux-stiri

Twitter valorează acum mai puțin de jumătate din prețul plătit de Musk în 2022. Cum a fost posibil

  • Rețeaua socială s-a dus în cap după preluarea tumultuoasă a lui Elon Musk.
  • Twitter valorează mai puțin de jumătate din ce a plătit Musk pentru companie acum 6 luni.
  • Informația a fost dezvăluită prin intermediul unui memo intern care a ajuns pe net.

Twitter valorează mai puțin de jumătate din ce a plătit Elon Musk pentru companie acum șase luni, după ce a pierdut mai mult de 20 de miliarde de dolari în valoare, conform unui memo intern scăpat pe net de miliardar, scrie The Guardian.

Musk a sugerat personalului companiei de social media că Twitter este acum evaluat la mai puțin de 20 de miliarde de dolari. Acest lucru se compară cu cei 44 de miliarde pe care i-a plătit pentru el în octombrie 2022.

Preluarea tumultoasă a avut efecte negative

Devalorizarea abruptă a companiei urmează preluării tumultuoase a lui Musk. Mai mulți mari advertiseri au părăsit platforma și o sursă majoră de fonduri pentru achiziția lui Musk a companiei, firma de investiții Fidelity, a redus valoarea participației sale cu 56%. Măsura valorii Twitter a fost bazată pe oferta lui Musk de granturi de acțiuni, potrivit Platformer și Information, care au raportat prima dată despre memo.

Musk a spus, de asemenea, că înainte de o serie de concedieri controversate, compania era la aproximativ patru luni de epuizarea banilor. Numărul angajaților Twitter a fost redus de la aproximativ 7.500 la aproximativ 2.000, potrivit cifrelor prezentate de Musk în decembrie.

În ultimul său memo, el le-a spus angajaților: „Văd o cale clară, dar dificilă, spre o evaluare de pste 250 miliarde dolari” , ceea ce ar implica o creștere de zece ori a valorii acțiunilor din acest moment.

Citește și:

Mirositul transpirației altora poate trata anxietatea socială. Care e explicația

Trucuri pentru a folosi ChatGPT mai eficient. Cum treci la un nivel mai avansat

Selena Gomez, văzută sărutându-se și ținându-se de mână cu Zayn Malik

The post Twitter valorează acum mai puțin de jumătate din prețul plătit de Musk în 2022. Cum a fost posibil appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code