Flux-stiri

Ucraina acuză Rusia că un avion rusesc a tras din spațiul său aerian în Belarus

  • Ucraina susține că un avion rusesc a tras din spațiul său aerian în Kopani, teritoriu belarus.
  • „Aceasta este o provocare, scopul este de a implica trupele belaruse în războiul cu Ucraina”, se arată într-un comunicat al forțelor aeriene ucrainene.

Ucraina susține că un avion rusesc a tras din spațiul său aerian în Kopani, teritoriu din Belarus.

„Aceasta este o provocare, scopul este de a implica trupele belaruse în războiul cu Ucraina”, se arată într-un comunicat al forțelor aeriene ucrainene.

Comandamentul Forțelor Aeriene ale Ucrainei: la ora 14.30, avioane rusești au decolat de pe aerodromul Dubrovytsia (Belarus), au intrat în spațiul aerian al Ucrainei, s-au întors și au atacat așezările Kopani, Bukhlychi și Terebezhiv (Belarus). Scopul este de a antrena Belarusul în război cu Ucraina,” a scris Maria Avdeeva pe contul său de Twitter.

The post Ucraina acuză Rusia că un avion rusesc a tras din spațiul său aerian în Belarus appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code