Flux-stiri

Un activist de mediu din Peru s-a căsătorit cu Oceanul Pacific

Drog halucinogen foarte puternic, folosit în tratarea depresiei. Marea Britanie testează metodaDrog halucinogen foarte puternic, folosit în tratarea depresiei. Marea Britanie testează metoda

  • Un activist de mediu din Peru s-a „căsătorit” simbolic cu marea.
  • „Căsătoria” sa a fost un protest față de deversările de petrol în mare.
  • Mai mulți surferi au susținut protestul.
  • În ianuarie a fost declarată stare de urgență pentru mediu în Peru.

Un activist de mediu și-a găsit marea iubire: Marea. Richard Torres este actor și activist de mediu și sâmbătă s-a „căsătorit” simbolic cu Oceanul Pacific.

Acesta a fost modul lui de a atrage atenția oamenilor în legătură cu deversările de petrol în zona maritimă.
Însoțit de o duzină de actori și activiști, Torres a ajuns pe o plajă din Peru unde a protestat astfel față de compania spaniolă Repsol, care a recunoscut că a vărsat 10.400 de barili în mare. Mai mulți surferi au susținut protestul.

Anul acesta, în ianuarie, Peru a declarat stare de urgență pentru mediu. După ce 21 de plaje de pe coasta Pacificului au fost contaminate de o scurgere de petrol la o rafinărie, din cauza valurilor mari cauzate de erupția unui vulcan subacvatic. Sute de peruani își donează părul pentru a ajuta la eforturile de curățare a plajelor. În Lima au fost amenajate puncte de colectare a părului.

The post Un activist de mediu din Peru s-a căsătorit cu Oceanul Pacific appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code