Flux-stiri

Un Aston Martin V8 Vantage Zagato din 1986 a fost scos la vânzare

  • Modelul Aston Martin V 8 Vantage este scos la vânzare
  • Doar 52 de exemplare de Grand Tourer cu design italian au fost construite între 86 și 90
  • Un vehicul neachiziționat de actorul Rowan Atkinson a fost primul în producție

Colecționarii de mașini au o oportunitate rară: un Aston Martin V8 Vantage Zagato din 1986 a fost scos la vânzare de Dylan Myles în Marea Britanie. Doar 52 de exemplare de Grand Tourer cu design italian au fost construite între 1986 și 1990. Modelul a fost condus mult timp de Rowan Atkinson, cunoscut mai ales pentru numele de Mr Bean.

MrBean a petrecut un deceniu la volanul mașinii. Asta până în 2001 când a avut un accident. Actorul a scăpat, mașina nu prea. Abia în 2016 a fost recondiționată și adusă la starea din prezent. Rowan Atkinson nu a putut sta departe de Aston Martin nici în filmele în care a apărut. Precum Johnny English din 2018.

The post Un Aston Martin V8 Vantage Zagato din 1986 a fost scos la vânzare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 24 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code