Flux-stiri

LIVE UPDATE. 314 zile de invazie. Zelenski spune că Rusia pregătește o campanie prelungită de atacuri cu drone iraniene

ZelenskiZelenski

  • Președintele ucrainean a declarat că atacurile au ca scop epuizarea ucrainenilor, a apărării aeriene și distrugerea sectorului energetic.
  • Zelenski a spus că principala sarcină a Ucrainei este să se asigure că planurile Rusiei cu drone eșuează.
  • Vladimir Putin a anunțat începerea unei „operațiuni militare speciale” în Ucraina, în primele ore ale zilei de 24 februarie. 

Președintele ucrainean a declarat că atacurile au ca scop epuizarea ucrainenilor, a apărării aeriene și distrugerea sectorului energetic, potrivit CNN.

„Avem informații că Rusia plănuiește un atac prelungit cu Shaheds.” , a spus Zelenski în discursul său de luni. El a adăugat că Moscova urmărește „epuizarea oamenilor noștri, a apărării noastre aeriene, a sectorului nostru energetic.”

Zelenski a spus că principala sarcină a Ucrainei este să se asigure că planurile Rusiei cu drone eșuează.

Peste 80 de drone au fost doborâte în Ucraina, de la începutul anului 2023.

Acest număr poate crește în viitorul apropiat. Pentru că în aceste săptămâni nopțile pot fi destul de agitate.” și a cerut vigilență în rândul forțelor de apărare aeriană.

The post LIVE UPDATE. 314 zile de invazie. Zelenski spune că Rusia pregătește o campanie prelungită de atacuri cu drone iraniene appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 42 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code