NEWSNET

Flux-stiri

Europa, în alertă, înainte de Crăciun: Austria se confruntă cu cifre record. Germania, pregătită pentru „o iarnă îngrozitoare”. Belgia impune munca de acasă

Ce amendă riscă austriecii care încalcă restricțiile pe perioada lockdown-uluiCe amendă riscă austriecii care încalcă restricțiile pe perioada lockdown-ului

Decesele cauzate de coronavirus au crescut cu 5% pe continent în această săptămână, a avertizat organismul de sănătate al ONU.

Germania vrea să urmeze exemplul Austriei și să instituie un lockdown pentru nevaccinați în condițiile în care spitalele sunt pline iar pacienții cu Covid sunt transferați în Italia.

Belgia a impus noi restricții: masca obligatorie în restaurant și lucru de acasă până la jumătatea lui decembrie.

Francezii ,în schimb, s-au adunat în fața Ambasadei Austriei din Paris pentru a protesta împotriva măsurilor pe care țara le-a luat pentru nevaccinați. Ei se tem că Frața va urma exemplul guvernului de la Viena si va impune restricții pentru neimunizați.

Republica Cehă a urmat deja exemplul Austriei, interzicând accesul persoanelor nevaccinate la evenimente publice, baruri și restaurante de

The post Europa, în alertă, înainte de Crăciun: Austria se confruntă cu cifre record. Germania, pregătită pentru „o iarnă îngrozitoare”. Belgia impune munca de acasă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code