Flux-stiri

Un avion nepalez a dispărut cu 22 de persoane la bord, potrivit oficialilor companiei aeriene

  • Avionul de mici dimensiuni zbura din oraşul turistic Pokhara, la aproximativ 200 km nord-vest de capitala Kathmandu, spre Jomsom, la aproximativ 80 km spre nord-vest, au precizat oficiali ai companiei aeriene şi ai guvernului.
  • Avionul este operat de compania Tara Air, care zboară în principal cu avioane Twin Otter construite în Canada.
  • Un oficial al companiei aeriene a declarat că avionul transporta patru indieni şi alţi doi străini, naţionalitatea acestora nefiind cunoscută.

Un avion operat de o companie aeriană privată din Nepal a dispărut duminică, cu 22 de persoane la bord, au declarat pentru Reuters oficiali ai companiei aeriene şi ai guvernului.

Avionul de mici dimensiuni zbura din oraşul turistic Pokhara, la aproximativ 200 km nord-vest de capitala Kathmandu, spre Jomsom, la aproximativ 80 km spre nord-vest, au precizat aceştia.

Avionul este operat de compania Tara Air, care zboară în principal cu avioane Twin Otter construite în Canada.

Un oficial al companiei aeriene a declarat că avionul transporta patru indieni şi alţi doi străini, naţionalitatea acestora nefiind cunoscută.

Nepalul deţine recordul de accidente pe reţeaua sa aeriană internă extinsă, cu vreme schimbătoare şi piste de aterizare în locuri dificile din munţi.

The post Un avion nepalez a dispărut cu 22 de persoane la bord, potrivit oficialilor companiei aeriene appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code