Flux-stiri

Un bărbat din Botoșani a sunat la 112 pentru a reclama serviciile oferite de o prostituată. Nu a fost mulțumit de prestație

Bancnota de 100 de euro cu urme de ruj pe ea.Bancnota de 100 de euro cu urme de ruj pe ea.

  • Un bărbat din Botoșani a sunat la 112 pentru a reclama serviciile de proastă calitate oferite de o prostituată.
  • Polițiștii au mers la locație și l-au amendat pe bărbat cu 3000 de lei pentru apelare abuzivă a serviciului unic de urgență 112.
  • Femeia a fost amendată cu 1500 de lei pentru atragerea persoanelor în locuri publice în vederea practicării raporturilor sexuale pentru obținerea foloaselor materiale.

Un bărbat din Botoșani a sunat la 112 pentru a se plânge că este nemulțumit de serviciile unei prostituatie, scrie Monitorul de Botoșani.

Polițiștii au mers la adresa indicată și au amendat ambele persoane.

Bărbatul s-a întors recent în România, după ce a muncit peste hotare. Acesta a închiriat o cameră la o pensiune din Botoșani și a fost dispus să plătească 1000 de euro pentru cazare și pentru serviciile oferite de două prostituate.

Totul s-a întâmplat într-o noapte de sâmbătă, iar în dimineața zilei de duminică bărbatul le-a spus că nu este mulțumit de prestația uneia dintre femei și a încercat să-i ofere mai puțini bani. Ca să fie credibil în fața celor două, bărbatul a sunat la 112 și le-a povestit polițiștilor ce s-a întâmplat.

Echipajul de poliție a ajuns la locație, iar bărbatul a fost sancționat pentru apelare abuzivă a serviciului unic de apeluri de urgență. Apoi a fost amendată și una dintre prostituate, pentru atragerea de persoane, în locuri publice, pentru practicarea raporturilor sexuale în vederea obținerii foloaselor materiale.

Bărbatul a primit o amendă de 3000 de lei, iar femeia o amendă de 1500 de lei, conform Deliei Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

The post Un bărbat din Botoșani a sunat la 112 pentru a reclama serviciile oferite de o prostituată. Nu a fost mulțumit de prestație appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code