Flux-stiri

Un elev din Vâlcea s-a prezentat la cursuri cu o armă de tip airsoft

  • Jandarmii vâlceni au fost sesizați de către conducerea Colegiului Tehnic Forestier din Râmnicu Vâlcea că unul dintre elevii clase a 11-a s-a prezentat la cursuri având asupra sa un pistol.
  • Băiatul a fost amendat cu suma de 2.500 lei, iar arma a fost confiscată.
  • În fața polițiștilor, acesta a motivat că a cumpărat pistolul de pe un site cu anunțuri, de la un necunoscut.

Un elev al clasei a 11-a din Colegiul Tehnic Forestier din Vâlcea a fost prins la școală cu o armă de tip airsoft. Jandarmii vâlceni au fost sesizați și au intervenit imediat.

În România, armele de tip airsoft sau cu aer comprimat pot fi achiziţionate doar de către cei care au peste 18 ani. Jandarmii care se aflau în apropierea unităţii de învăţământ au intervenit imediat şi au descoperit asupra tânărului de 17 ani un pistol de tip airsoft.

Întrebat cum a intrat în posesia lui, acesta le-a răspuns jandarmilor că a cumpărat pistolul de pe un site cu anunţuri, de la un necunoscut. Băiatul a fost amendat cu 2.500 lei, iar arma a fost confiscată.

Armele de airsoft sunt replici fidele ale armelor de foc letale. Designul, greutatea şi blowbackul (reculul) contribuie la realismul lor. Din cauza acestor asemănări, acestea pot fi uşor confundate cu armele de foc.

Deşi mulţi le văd ca pe nişte jucării, armele de airsoft pot fi un pericol, spun jandarmii vâlceni.

The post Un elev din Vâlcea s-a prezentat la cursuri cu o armă de tip airsoft appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code