Flux-stiri

Un FAKE NEWS devenit viral ilustrează perfect situația pandemică din România. Cum ar arăta coperta Charlie Hebdo dedicată țării noastre

  • În fake news-ul devenit viral România este ironizată de celebra revistă de satiră Charlie Hebdo pentru recordul pandemic negativ.
  • „Coronavirus, suntem campioni”, este titlul copertei Charlie Hebdo. Varianta originală ironizează situația pandemică și autoritățile franceze.

Recordurile negre înregistrate de România în gestionarea pandemiei nu trec neobservate. După ce Organizația Mondială a Sănătății și-a trimis reprezentanții să ne ajute să depășim criza care a dus sistemul sanitar din țară aproape de colaps și situația tragică a ajuns pe primele pagini ale marilor publicații internaționale, România este ironizată în mediul online, unde o copertă modificată a celebrei reviste de satiră Charlie Hebdo s-a viralizat rapid.

„Coronavirus, suntem CAMPIONI!”, este titlul caricaturii publicate în revista franceză. Țara noastră este, în imaginea prelucrată, un autocar plin cu sicrie, pacienți la terapie intensivă și medici care-și flutură măștile-n aer.

În varianta originală, caricatura este dedicată Franței.

The post Un FAKE NEWS devenit viral ilustrează perfect situația pandemică din România. Cum ar arăta coperta Charlie Hebdo dedicată țării noastre appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code