NEWSNET

Flux-stiri Editorial Eveniment

Un fost premier, după atacurile din Franţa: ”Musulmanii au dreptul să omoare milioane de francezi”

Fostul priemier malaysian, Mahathir Mohamad, a declarat joi (29 octombrie) că musulmanii au dreptul „să omoare milioane de francezi”, la scurt timp după un atac cu cuţitul la Nisa. Motivul care ar justifica crimele în opinia islamistului ar fi că și francezii au omorât musulmani.

Un proiect de lege privind lupta împotriva “separatismelor” în Franţa, care vizează islamul radical, urmează să fie prezentat la începutul lunii decembrie.

Un jurnalist francez a fost ucis în numele islamului pentru că a îndrăznit să publice niște caricaturi. Premierul turc a jicnit Franța și Europa arătând că francezii ar fi naziști iar nu criminalii care omoară ziariști. Recypt Erdogan a arătat, împreună cu întrg poporul turc care l-a votat , că este simpatizant al terorismului și că apreciază crima comisă în Franța. Este adevărat că nici o credință nu trebuie caricaturizată, este treaba însă a justiției să judece prejudiciul de imagine.
Este o dovadă cât se poate de clară că între cele două culturi sunt diferențe neconciliabile și că este o greșeală fatală libera circulație în Europa a orientalilor și turcilor în general. Religia islamică prevede iată comiterea de crime justificate în anumite situații și este incompatibilă cu valorile Europei.

Este îngrijorător faptul că Uniunea Europeană nu a dispus încă sancțiuni economice și importă produse din Turcia și Malaezia în timp ce premierii acestor țări incită la crime.

Mihai Vidjean
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code