Flux-stiri

Un judecător american a respins procesul de viol intentat împotriva fotbalistului Cristiano Ronaldo

December 18, 2019, Genoa, United Kingdom: Cristiano Ronaldo of Juventus during the Serie A match at Luigi Ferraris, Genoa. Picture date: 18th December 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 488875779, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / Zuma Press / ProfimediaDecember 18, 2019, Genoa, United Kingdom: Cristiano Ronaldo of Juventus during the Serie A match at Luigi Ferraris, Genoa. Picture date: 18th December 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 488875779, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

  • Decizia vine la aproape trei ani după ce procurorii au declarat că Ronaldo nu va fi acuzat în Las Vegas în legătură cu o acuzație de agresiune sexuală de acum 10 ani.
  • Kathryn Mayorga a intentat un proces civil în septembrie 2018 la un tribunal din statul Nevada, acuzându-l pe Ronaldo că a violat-o în 2009 într-un apartament de lux al unui hotel din Las Vegas.
  • Judecătoarea districtuală americană Jennifer Dorsey a respins vineri cazul din cauza modului în care au fost obținute documentele.

Un judecător american a respins procesul de viol din Las Vegas intentat împotriva fotbalistului Cristiano Ronaldo, care joacă în prezent pentru Manchester United și naționala Portugaliei, a anunțat sâmbătă postul britanic Sky News, citat de Reuters.

Decizia vine la aproape trei ani după ce procurorii au declarat că Ronaldo nu va fi acuzat în Las Vegas în legătură cu o acuzație de agresiune sexuală de acum 10 ani, deoarece cazul nu poate fi dovedit dincolo de orice îndoială rezonabilă.

Kathryn Mayorga a intentat un proces civil în septembrie 2018 la un tribunal din statul Nevada, acuzându-l pe Ronaldo că a violat-o în 2009 într-un apartament de lux al unui hotel din Las Vegas, plătindu-i apoi 375.000 de dolari pentru tăcere.

Ronaldo, care joacă pentru clubul Manchester United din Premier League, a susținut că este nevinovat.

Judecătoarea districtuală americană Jennifer Dorsey a respins vineri cazul din cauza modului în care au fost obținute documentele.

Judecătoarea a declarat că respingerea definitivă a unui caz, fără posibilitatea de a-l intenta din nou, este o sancțiune severă, dar că Ronaldo a fost prejudiciat de comportamentul avocatului femeii, Leslie Mark Stovall.

„Constat că obținerea și utilizarea continuă a acestor documente a fost de rea credință”, a declarat judecătoarea în hotărârea sa.

The post Un judecător american a respins procesul de viol intentat împotriva fotbalistului Cristiano Ronaldo appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code